Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BTF Help Desk
#11
(09-13-2019, 12:17 PM)Catch Wrote:
(09-13-2019, 12:10 PM)phxsparks Wrote:
(09-09-2019, 09:38 PM)Catch Wrote: Having an issue and can't post in the main forum? Post your issue here and maybe, someday, someone will notice it :)
I am having problems viewing alerts.  As an example, the header may show that I have 11 alerts.  I can only access 5 alerts.

:-)

I know it's hard to see, but there's a link for 'more' on the popup. It's on the list to fix. But for right now, just click on the bottom left corner...

Thanks!  It sure is hard to see.  That solved my problem.  Now I can clear and respond to alerts.
Thank you my Friend!
Heartflowers

[Image: prI5j9n.png]

Heartflowers
[-] The following 2 users Like phxsparks's post:
  • Catch, T-Dub
Like Reply
#12
In hopes of finding a dark background to view while posting I changed to another selection in the drop down menu for forum view...

Well...when I did that NOTHING and I mean NOTHING worked for me on here except for the ability (and barely) to send PM's.

I found the fix - I switched back to DEFAULT view and voila...everything works again.

So if anyone else decides to change background that could be a possibility for you, too.

Hopefully others can avoid this happening to them.  

This is what I got each time I tried to load a page here after changing from DEFAULT view:

Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting '-' or identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in /home/customer/www/beyond-the-fringe.com/public_html/forumdisplay.php(1346) : eval()'d code on line 4
[-] The following 2 users Like Ravenage's post:
  • Catch, Sassy
Like Reply
#13
(09-13-2019, 06:01 PM)Ravenage Wrote: In hopes of finding a dark background to view while posting I changed to another selection in the drop down menu for forum view...

Well...when I did that NOTHING and I mean NOTHING worked for me on here except for the ability (and barely) to send PM's.

I found the fix - I switched back to DEFAULT view and voila...everything works again.

So if anyone else decides to change background that could be a possibility for you, too.

Hopefully others can avoid this happening to them.  

This is what I got each time I tried to load a page here after changing from DEFAULT view:

Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting '-' or identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in /home/customer/www/beyond-the-fringe.com/public_html/forumdisplay.php(1346) : eval()'d code on line 4

Thank you for the heads up. We had to do a lot of tweaking to the default templates to get things how we wanted. I imagine the default would be jacked up since the code wouldn't match. I'll look at disabling that feature for now.

Glad you're here!
[-] The following 2 users Like Catch's post:
  • Ravenage, Sassy
Like Reply
#14
Test (Catch-NLI)
Reply
#15
This is happening constantly and getting worse.

When I click reply to a post, it takes at least 3 times and sometimes 8 times, to actually work.  It will bring up a blank page, instead of the quote.  

I  am on a pc using chrome if that matters.  TIA   Heartflowers
Ephesians 6:12 KJV For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, 
against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
[-] The following 2 users Like WhiteAngel's post:
  • Catch, DaJavoo
Like Reply
#16
(10-19-2019, 08:34 PM)Whiteangel Wrote: This is happening constantly and getting worse.

When I click reply to a post, it takes at least 3 times and sometimes 8 times, to actually work.  It will bring up a blank page, instead of the quote.  

I  am on a pc using chrome if that matters.  TIA   Heartflowers


Hey WA :)

Do you have source mode enabled?

[Image: 1DgATRk.png]
If you have to fight, fight like you are the third monkey on the ramp to Noahs Ark. And brother, its starting to rain...
Like Reply
#17
(10-19-2019, 08:54 PM)Catch Wrote:
(10-19-2019, 08:34 PM)Whiteangel Wrote: This is happening constantly and getting worse.

When I click reply to a post, it takes at least 3 times and sometimes 8 times, to actually work.  It will bring up a blank page, instead of the quote.  

I  am on a pc using chrome if that matters.  TIA   Heartflowers


Hey WA :)

Do you have source mode enabled?

[Image: 1DgATRk.png]
I don't think so.  If I just keep going back and hitting reply, eventually it will give me the right reply page.  If I was in mode - that wouldn't ever come up, right?
Ephesians 6:12 KJV For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, 
against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
[-] The following 1 user Likes WhiteAngel's post:
  • Catch
Like Reply
#18
I clicked it to check and no.  It isn't enabled.
Ephesians 6:12 KJV For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, 
against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
Like Reply
#19
Is it something I will just have to live with on BTF  ??
Ephesians 6:12 KJV For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, 
against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
Like Reply
#20
(10-20-2019, 03:47 PM)Whiteangel Wrote: Is it something I will just have to live with on BTF  ??

Hard refresh - Crtl+F5 or Ctrl+Shift+R...

If you are using an ad blocker - whitelist (allow or don't run on) beyond-the-fringe.com - we don't run ads anyway...

Check that you allow flash for this site in your settings options...

After that let us know...
I do not know everything, I know just enough to know that I know nothing - which is just a little more than those who think they know anything!


[Image: xHV5PUW.png]
[-] The following 2 users Like Munchaab's post:
  • DaJavoo, WhiteAngel
Like Reply


Forum Jump: