Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't Change Signature Past Two Days.
#1
Keep getting: 400 - Bad Request
Your browser sent a request this server could not understand.

This has been happening for the past 2 days.
Even when using two different browsers.
Like Reply
#2
(09-12-2020, 11:42 PM)CrypticMole Wrote: Keep getting: 400 - Bad Request
Your browser sent a request this server could not understand.

This has been happening for the past 2 days.
Even when using two different browsers.

Sounds like an issue from your browser - Clear cache (Hold CTRL and press F5)...

Or go to your browser settings and clear all browsing data and try again...


Drinks
I do not know everything, I know just enough to know that I know nothing - which is just a little more than those who think they know anything!


[Image: xHV5PUW.png]
[-] The following 2 users Like Munchaab's post:
  • =cm=, DaJavoo
Like Reply
#3
(09-13-2020, 02:02 AM)Munchaab Wrote:
(09-12-2020, 11:42 PM)CrypticMole Wrote: Keep getting: 400 - Bad Request
Your browser sent a request this server could not understand.

This has been happening for the past 2 days.
Even when using two different browsers.

Sounds like an issue from your browser - Clear cache (Hold CTRL and press F5)...

Or go to your browser settings and clear all browsing data and try again...


Drinks

I highly doubt that since I'm using two different browsers and getting the same with both.

Google Chrome and Microsoft Edge.

I'll try that, though, and report back.

Thanks :-)
[-] The following 1 user Likes =cm='s post:
  • DaJavoo
Like Reply
#4
@Munchaab, still not working after doing what you've said with both browser so it has to be something on your end I think.

Here's a screen capture.

[Image: YpF7ng6.png]
[-] The following 1 user Likes =cm='s post:
  • DaJavoo
Like Reply
#5
(09-13-2020, 11:48 AM)CrypticMole Wrote: @Munchaab, still not working after doing what you've said with both browser so it has to be something on your end I think.

Here's a screen capture.

[Image: YpF7ng6.png]

Try it now...
I do not know everything, I know just enough to know that I know nothing - which is just a little more than those who think they know anything!


[Image: xHV5PUW.png]
[-] The following 1 user Likes Munchaab's post:
  • DaJavoo
Like Reply
#6
(09-14-2020, 07:06 AM)Munchaab Wrote:
(09-13-2020, 11:48 AM)CrypticMole Wrote: @Munchaab, still not working after doing what you've said with both browser so it has to be something on your end I think.

Here's a screen capture.

[Image: YpF7ng6.png]

Try it now...

No good; still not working. Same thing on the screen. I'll have to try my other laptop. Maybe something with my settings have changed. I'll give it a try and get back to you.
[-] The following 2 users Like =cm='s post:
  • DaJavoo, Munchaab
Like Reply
#7
@Munchaab same thing on my other laptop. It has to be something here. Is anyone else having this same issue? I was only able to delete my signature, but not update or change it.
[-] The following 1 user Likes =cm='s post:
  • DaJavoo
Like Reply
#8
I just changed mine, no probs.
[Image: LnNDwC8.png]
[-] The following 1 user Likes DaJavoo's post:
  • =cm=
Like Reply
#9
(09-17-2020, 06:57 AM)DaJavoo Wrote: I just changed mine, no probs.

I've tried on two different laptops and multiple browsers. Maybe it will eventually correct itself, but if not, I suppose I could survive not having a signature! lol
[-] The following 1 user Likes =cm='s post:
  • DaJavoo
Like Reply
#10
(09-16-2020, 06:59 PM)CrypticMole Wrote: @Munchaab same thing on my other laptop. It has to be something here. Is anyone else having this same issue? I was only able to delete my signature, but not update or change it.

A few have mentioned getting logged out - but none have mentioned Signatures...
I do not know everything, I know just enough to know that I know nothing - which is just a little more than those who think they know anything!


[Image: xHV5PUW.png]
[-] The following 2 users Like Munchaab's post:
  • =cm=, DaJavoo
Like Reply


Forum Jump: